Üreticiden çam fidanı - Çam ağacı


Üreticiden toptan ve perakende çam fidanı / çam ağacı


Bahçe ve çevre düzenlemelerinde çokça tercih edilen çam fidanı çeşitlerimizden 3 güzide fidan çeşidine bir arada yer veriyoruz.

Peyzaj uygulamalarınız, bahçe düzenlemeleriniz konusunda her daim bizden bilgi alabilir ve peyzaj hizmetlerimizi talep edebilirsiniz. 

Dış mekan çam fidanı çeşitleri konusunda bizden detaylı bilgi alabilirsiniz.



En değerli ve güzide çam fidanı çeşitlerinden biri de mavi ladin ağacıdır. Mavi ladin, iğne yapraklı türler içerisinde en popüler olanıdır. Koyu yeşilimsi mavi iğne yaprakları sayesinde gösterişli bir çam türüdür.



Adını, kokusundan alan limon servi ağacı, peyzaj çalışmalarında tercih edilen bir diğer çam fidanı çeşidimizdir. limon çamına farklı budama teknikleri uygulayarak çok güzel şekiller verilebiliyor. özellikle bahçe çiti olarak tercih edilmektedir ve ortaya çıkan sonuç muhteşemdir.




Leylandi fidanı da peyzaj uygulamalarında tercik edilen bir diğer çam fidanı türüdür. Yılın her zamanı yeşil görünümünü koruduğu için yeşil leylandi olarak da adlandırılır. Leylandi fidanı, bahçe çiti uygulamalarında çokça kullanılmaktadır.


İzmir Bayındır da yetiştirdiğimiz mavi ladin, leylandi, limoni servi gibi çam fidanlarımız, her boyda ve formda, toptan ve perakende olarak satışa sunulmuştur. Üreticiden, uygun fiyata kaliteli çam fidanlarımız konusunda iletişim numaramızdan bize 7/24 ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar