Leylandi fidanı - toptan leylandi, üreticiden kaliteli leylandi




LEYLANDİ FİDANI -Çam fidanı


Leylandi Fidanı derin budamaya, şiddetli rüzgarlara diğer servi türlerinden çok daha dayanıklıdır. Çok hızlı büyür. Şekil ve yaprak dokusu itibarı ile son derece göz alıcı bir fidandır. Geniş bahçelerde yeşil sınır duvarı olarak çok iyi netice verir. Yeşil leylandi olarak anılmasının nedeni, her dem yeşil rengini korumasıdır.

Tek ağaç olarak yetiştirilebilir. Ama genel itibariyle toplu olarak çit şeklinde dikilmektedir. Dalları en alt gövdeden itibaren gelişir ve fidan yaşlansa bile bu formunu kaybetmez. Donlara dayanıklı olmakla beraber -20 derecenin altında zarar görür. Hava kirliliği ve tuz serpintilerine karşı dayanıklıdır.

Farklı iklim ve toprak şartlarına kolayca uyum sağlar. Bununla beraber nemli ve derin topraklarda daha iyi yetişir. Hafif gölgeden rahatsız olmaz. Rüzgara dayanıklıdır. Düzenli sulama hızlı büyümesini sağlar.




Bayındır da yetiştirdiğimiz fidanlarımız formlu ve birinci kalitedir. Çam ağacı türlerimizde toplu ve perakende olarak satışlarımız mevcuttur. Toplu alımlarda indirimlerden yararlanabilirsiniz. Leylandi ağacının dikimi için bizden her zaman teknik bilgi alabilir ve kendiniz dikimini yapabilir ya da dilerseniz tarafımızdan dikim işlemi için talepte bulunabilirsiniz. İletişim numaramızdan bize her saat ulaşabilirsiniz..






Yorum Gönder

0 Yorumlar